صفحه اصلی::
::
سلام بر مهدی

AWT IMAGE

همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی       چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی!       به کسی جمال خود را ننموده ای ولیکن       همه جا به هر زبانی، بود از تو گفتگویی!    اللهم عجل لولیک الفرج

AWT IMAGE

دریافت اطلاعات پایگاه
در خصوص محتوای سایت
خوب و مفید است
متوسط است
از پیشنهادات نیز استفاده شود

..
آیا از امکانات سایت کامپیوتر دفتر رضایت دارید؟
بله
خیر
وجود مشکلات نرم افزاری

پایگاه های مرتبط
..
:: دومین مراسم سالانه تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۳ |

روز 20/3/96 مصادف با 15 رمضان میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) دومین مراسم سالانه تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهدو ایثارگر دانشگاه علم و صنعت برگزار گردید.

دکتر عبدالمجید ارجمندی مدیرکل شاهد و ایثارگر در مورد این مراسم و چگونگی وضعیت و حضور دانشجویان ایثارگر این دانشگاه می گوید: دانشگاه علم و صنعت افتخار دارد که قریب 700 نفر دانشجو شاهد و ایثارگر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری بر مبنای آیین نامه و قریب 150 نفر دانشجویان عزیز ایثارگر پایین­تر از 25% و رزمندگان دفاع مقدس و فرزندانشان می باشد و همچنین میزبان فرزند مفقودالاثر مدافع حرم می باشد که خود از دانشجویان پر تلاش این دانشگاه است. اگر چه در هر سال و نیم سال این آمار با توجه به ورودی ها و فارغ التحصیلی در حال نوسان رو به بالا یا پایین می باشد اما تقریباً همین مرز آمار حفظ می شود.

مدیریت شاهدو ایثارگر دانشگاه با حمایت­های لازم هیأت رئیسه دانشگاه و ریاست دانشکده ها خاصه ریاست محترم دکتر برخورداری، دکتر سیدین معاون محترم اداری پشتیبانی، آقای دکتر کلانتر معاون محترم آموزشی، آقای دکتر موسوی مدیر محترم تحصیلات تکمیلی، آقای دکتر هاشمیان­زاده مدیر محترم آموزش و دکتر قائمی مدیر محترم امور فرهنگی و حمایت های معنوی حاج آقا ابراهیم نژادمسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری توانست به بخش زیادی از برنامه های سالانه خود که اشاره می شود دست یابد.

1. ایجاد فضایی بالندگی و خود باوری و اعتماد به نفس در بین دانشجویان که از پنهان نمودن هویت به افتخار داشتن به فرزند ایثارگر بودن رسیده اند اگر چه هنوز اشکالاتی وجود دارد که در حال گذر از این موضوع هستیم.تا این فرهنگ را تغییر دهیم.
  2. تقویت آموزش های لازم، تقویت بنیه علمی به صورت های خاص فردی یا گروهی که موجب رشد علمی دانشجویان شاهدو ایثارگر شده طوری که در بعضی از مقاطع میانگین معدل از دیگر دانشجویان بالاتر و در بعضی مقاطع یا هم سطح و در حال رقابت آموزشی و علمی می باشند.
  3. برگزاری همایش های علمی آموزشی و فرهنگی و بررسی راهکارها و راهبردها سالانه با کارگروه های مختلف که در حرکت و پویایی آموزشی و پژوهشی و فرهنگی و تولید مقاله و نوآوری دانشجویان شاهد و ایثارگر تأثیر قابل توجه داشته است.
  4. ایجاد مرکز مشاوره با حضور خانم دکتر امینی در مدیریت شاهد وایثارگر و بررسی مسایل روانی، عاطفی، خانوادگی، فردی و هدایت تحصیلی و دیگر مشاوره ای که تعالی روحی ، جسمی و آموزشی دانشجویان شاهد وایثارگر در نوع خود  در دانشگاه ها بی نظیر می باشد و که در 6 ماه گذشته دانشجویان از این کار خشنود و رضایت داشتند جا دارد از دکتر برخورداری و دکتر سیدین تشکر ویژه داشت که در راه اندازی این مرکز عنایت و پشتیبانی داشتند که صالحات و باقیات آنان خواهد ماند.
  5. ایجاد فضای رقابتی و نخبه پروری و حضور برجسته دانشجویان در عرصه مختلف پژوهشی و اختراع و نوآوری
  6. ایجاد ارتباط نزدیک بین خانواده، دانشجو و دانشگاه و مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر بررسی مسایل لازم
  7. تدوین آیین نامه های داخلی مثل آیین نامه دانشجویان نمونه و ممتاز در دو سال گذشته و برگزاری این مراسم در دومین سال خودش که جهش و خودباوری مطلوبی را در بین دانشجویان شاهد و ایثارگر ایجاد نموده است.
  8. فعال شدن کانون های مختلف علمی و فرهنگی دانشجویان شاهدو ایثارگر و ایجاد ارتباط بین کانون های دانشکده­ها و کارهای مشترک جای خوشحالی است خیلی از مدیران و اعضای کانون­های فرهنگی و علمی پر تحرک از عزیزان دانشجویان شاهد و ایثارگر می باشد. و همچنین برگزاری اردوهای علمی، آموزشی و تفریحی توسط این کانون ها.

گزارشی مختصر از چگونگی انتخاب دانشجویان ممتاز و نمونه سال 96 دانشگاه علم و صنعت

اگر چه این کار بزرگ که دومین سال است شروع شده بدون اشکال نیست اما ان شاءا.. در سال های آینده منسجم تر و منظم تر و عالمانه تر این کار انجام گیرد. بعد از دو دوره داوری بر مبنای آیین نامه دانشجویان ممتازو نمونه شاهدو ایثارگر دانشگاه از مدارک ارایه شده توسط 60 نفر دانشجوی کارشناسی ارشدو دکتری تعداد 3 نفر به عنوان دانشجوی نمونه آموزشی و پژوهشی و 17 نفر ممتاز " آموزشی و پژوهشی" شناخته شده و از بین 30 نفر دانشجوی کارشناسی از معادل 17 به بالا بر مبنای آیین نامه 5 دانشجو به عنوان ممتاز آموزشی شناخته شدند.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 358 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Shahed (Veterans )